UIT MELBOURNE DİL OKULU

Universal Institute of Technology, 2008 yılında Avustralya’nın Melbourne şehrinde eğitim faaliyetine başlamıştır. Dil eğitiminin yanı sıra çeşitli sertifika programları ve turizm, işletme, satış-pazarlama, iletişim, yapı-inşaat, proje yönetimi gibi birçok lisansüstü program da sunmaktadır. Kampüs içerisinde yalnızca İngilizce iletişim kurma kuralını benimseyen okul, gelişmiş teknolojiden yararlanarak hazırladığı program ve kurslarla öğrencilere başarılı bir İngilizce eğitimi sunmaktadır. Bunun yanı sıra, öğrencilerin sadece eğitimle kalmayıp, onlara çeşitli tecrübeler kazandırmayı da hedeflemektedir.

Melbourne şehrinin tam merkezinde konumlanan okul kampüsü; kafeler, restoranlar ve alışveriş yerleriyle çevrilidir. Aynı zamanda kampüs, toplu taşıma araçlarına yalnızca yürüme mesafesindedir. UIT’nin eşsiz kampüsü içerisinde öğrencilerin derslerden sonra rahatlayabileceği dinlenme salonları, kısa bir temiz hava molası için geniş bahçesi, sessiz sakin ders çalışabilmek için kütüphanesi ve bilgisayar laboratuvarı, modern ferah sınıfları ve ayrıca tüm tesiste kablosuz internet bağlantısı bulunmaktadır.

Modern bir eğitim kurumu yapısına sahip olan okul, güncel ve teknolojik eğitim ekipmanları ve öğrencilerin tüm sorunlarına yardımcı olmaya hazır, alanında uzman öğretmen kadrosuyla katılımcılarına üst düzey bir eğitim hizmeti vermektedir. UIT’nin aynı zamanda Avustralya’da bulunan birçok üniversite ile ortaklığı bulunmaktadır. Bu dikkat çekici unsurları, uluslararası yapısı ve kalite faktörüyle Universal İnstitute of Technology, her yıl dünyanın dört bir yanında bulunan ve Avustralya’da dil eğitimi almayı düşünen öğrencilerin tercih sebebi olmaktadır.

UIT MELBOURNE DİL OKULU FİYATLARI

Avustralya’nın en popüler ve kozmopolit şehirlerinden biri olan Melbourne’de bulunan Universal Institute of Technology (UIT), öğrencilerine sunduğu modern müfredat ve kaliteli eğitimiyle ön plana çıkmaktadır. Şehrin tam kalbindeki kampüsü ve sağladığı sınırsız sosyal aktiviteyle her yıl binlerce öğrencinin dikkatini çekmeyi başaran okul, aynı zamanda yıl boyu çeşitli kampanyalar ve indirimler de düzenlemektedir.
Bunun yanı sıra ELT Yurtdışı Eğitim’in özel anlaşmaları sayesinde bizimle yapacağınız başvurularda %30’a varan indirimlerden yararlanma imkanına sahip olabilirsiniz. Daha detaylı bilgi ve Avustralya dil okulları için size en yakın ELT ofisinden ve uzman danışmanlarımızdan ücretsiz bilgi aabilirsiniz.

SUNULAN PROGRAMLAR

On yılı aşkın süredir uluslararası bir kurum olarak faaliyetini sürdüren Universal Institute of Technology, modern ve ferah sınıfları, teknolojik eğitim ekipmanları, interaktif eğitim tahtaları, multimedya odası ve bilgisayar laboratuvarlarıyla öğrencilerine en verimli eğitim hizmetini sunmaktadır. Avustralya’da dil eğitimi ya da sertifika eğitimi almak isteyen öğrencilerin çokça tercih ettiği UIT, yılların kazandırdığı tecrübe ve profesyonel öğretmen kadrosuyla öğrencilerin ihtiyaçlarını doğru analiz etme ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda yönlendirme konusunda başarıya ulaşmıştır. Her seviyeden öğrenciye hitap edecek bir programı bulunan okulun sunduğu kursları şu şekilde listelemek mümkün;

Genel İngilizce Kursu
Bütün basamaklar bulunan Genel İngilizce Kursu, her seviyeden öğrenciye uygundur. Kursta öğrencilerin okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerileri üzerinde durulmaktadır ve bu temel iletişim becerilerini güçlendirmeye yönelik bir müfredat hazırlanmaktadır. Kursta ayrıca gramer ve telaffuz üzerinde de çalışmalar yürütülmektedir. Her hafta bir ara sınav yapılarak öğrencinin seviyesi ve gelişimi takip edilmektedir. Dersler sabah ve akşam olmak üzere iki zaman diliminde seçilebilmektedir.

Akademik İngilizce Kursu
Bu kursa katılım için en az orta seviyede İngilizce bilgisine sahip olunması gerekir. Dileyen öğrenciler Genel İngilizce Kursunda orta düzeye geldikten sonra bu programa geçiş yapabilir. Akademik İngilizce kursunda öğrencileri üniversiteye hazırlamak hedeflenmektedir. Dersler konuşma, dinleme, anlama ve yazma becerileri üzerine odaklanılmaktadır. Dil eğitimini tamamlayan öğrenciler daha sonra İşletme, Satış-Pazarlama, Multimedya ve Dijital Medya Yönetimi gibi sertifika programlarına katılım sağlayabilmektedir.

Yukarıda sıralanan kursların yanı sıra UIT; Lise Hazırlık, TESOL, EAL, Mesleki İngilizce ve IELTS Hazırlık için kurslar da sunmaktadır.

VİDEO

SOSYAL AKTİVİTELER

Universal Institute of Technology’nin şehrin tam merkezinde bulunan kampüsü sayesinde Melbourne’ün birçok gözde ve turistik yerine kolayca ulaşmanız mümkündür. Uluslararası bir yapıya sahip olan okulda eğitim alırken yeni edindiğiniz arkadaşlarınızla okulun çevresinde bulunan kafelere, restoranlara, eğlence merkezlerine ve alışveriş yerlerine gidebilir ve eğlenceli vakit geçirme imkanına sahip olabilirsiniz.

Aynı zamanda eğitimi önemsediği kadar öğrencilerin mutluluğunu ve sosyal yaşantısını da önemseyen okul, eşsiz kampüsünde sunduğu olanakların yanı sıra birçok okul dışı aktivite ve etkinlik programı da düzenlemektedir. Bu aktiviteler arasında şehir tanıtım turları, kültürel geziler, müze gezileri, futbol, basketbol gibi çeşitli spor aktiviteleri, sinema geceleri, bowling, tartışma grupları, yemek ve müzik içeren kültür günleri, açık hava faaliyetleri ve toplu etkinlikler bulunmaktadır. Her öğrenciye uygun bir etkinliği mutlaka bulunan UIT’de eğitim alırken derslerden arta kalan boş vakitlerinizi eğlenceli şekilde değerlendirebilir ve unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz.

KONAKLAMA

Öğrencilerine sunduğu üst düzey eğitim ve sınırsız sosyal aktivitelerin yanı sıra konaklama açısından da büyük kolaylıklar sağlayan Universal Institute of Technology, birçok konaklama seçeneğiyle ön plana çıkmaktadır. Okulun, Melbourne’de dil eğitimi alan öğrencilerine özel olarak sunduğu konaklama seçenekleri arasında aile yanı konaklama, stüdyo daire ve paylaşımlı öğrenci evleri bulunmaktadır.

Aile Yanı Konaklama

Aile yanı konaklamasının avantajları arasında yerel bir ailenin yanında kalırken Avustralya kültürünü öğrenme fırsatınızın olmasına ek olarak günlük hayatta İngilizce iletişim kurarak öğrendiğiniz dili pratik yapmaya devam edebilme fırsatı bulunmaktadır. Bu konaklama türündeki aileler öğrenci ağırlama konusunda tecrübeli olmaktadır. Ayrıca aileler öğrencilerin ihtiyaç ve taleplerine göre okul tarafından seçilmekte ve denetlenmektedir. Aile yanı konaklamasında tek kişilik ve çift kişilik oda seçenekleri mevcuttur. Mutfak ve banyo gibi alanlar aile üyeleriyle ortak kullanılmaktadır. Sadece kahvaltının dahil olması seçilebileceği gibi kahvaltı ve akşam yemeğinin de dahil olduğu seçenek bulunmaktadır.

Stüdyo Daire

Tamamen mobilyalı ve tam donanımlı olan bu tek odalı daireler öğrencilere özel tasarlanmıştır. Avustralya’da dil eğitimi alırken bağımsız olmak isteyen öğrenciler için uygun bir seçenektir. Odanın içerisinde kişiye özel banyo bulunmaktadır ve odalar tek kişiliktir.

Paylaşımlı Öğrenci Evi

Bu konaklama seçeneği genellikle şehre gelindikten sonra ayarlanmaktadır. Öğrenci evlerinde genellikle daireler paylaşımlı olsa da her öğrencinin kendine ait odası bulunmaktadır ve banyo, mutfak ve salon gibi alanlar ev halkıyla ortak kullanılmaktadır. Aynı zamanda bu konaklama seçeneğinde fatura ve giderler evde bulunan diğer kişilerle ortaklaşa ödenmektedir. Öğrenciler evin temizliği ve yemek pişirme gibi konularda kendileri sorumluluk sahibi olmaktadır.

Melbourne’de konaklama seçenekleri hakkında daha fazla bilgi almak için ELT danışmanlarımızla görüşme sağlayabilir ve birebir danışmanlık sayesinde ihtiyaç ve taleplerinizi karşılayacak en uygun konaklama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

MELBOURNE ŞEHRİ

The Economist Dergisine tarafından 2011 yılında dünyanın en yaşanabilir şehri olarak seçilen Melbourne, Avustralya’nın olduğu kadar dünyanın da önemli bir kültür, turizm, spor, ekonomi ve sanat merkezidir. İnsan canlısı ve misafirperver halkı, gelişmiş toplu taşıma ağı, iyi iş imkanları, düşük suç oranları, birinci sınıf eğitim kurumları ve eşsiz bir kültür ve sanat merkezi olmasıyla üst düzey yaşam standartlarına sahip şehir adeta refahı simgelemektedir.

Eşsiz doğasıyla ön plana çıkan şehir, yıl boyu dünyanın farklı yerlerinden binlerce turisti çekmektedir. Melbourne plajları dünyaca ünlüdür ve sörfe ilgi duyanlar tarafından akına uğramaktadır. Bunun yanı sıra doğayı ve huzuru sevenler için bir cennet niteliği taşımaktadır. Birçok aktivite imkanı sunan şehirde park, bahçe ve ormanlarda doğanın tadını çıkarabilir, etrafındaki dağlık alanlar sayesinde kayak yapabilir veya eşsiz sularında su altı yaşamını keşfedebilirsiniz.

Doğal limanı ve ön plana çıkan deniz ticareti sayesinde Avustralya ekonomisinde büyük paya sahip olmasının yanı sıra Avustralya’nın en büyük üç şirketi de burada bulunmaktadır. Oldukça fazla iş imkanı sunan Melbourne, aynı zamanda öğrenci vizesiyle şehre eğitim almaya gelen binlerce öğrenciye çalışma izni vererek, bu sınırsız iş olanaklarından yararlanma fırsatını da sağlamaktadır.

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ ORANI

Avustralya’nın en kozmopolit şehirleri arasında başlarda bulunan Melbourne’de bulunan Universal Institute of Technology, uluslararası bir kurum yapısına sahiptir. Kuruluşundan bu yana kaliteli dil eğitimi, üst düzey sertifika ve diploma programları ve sınırsız sosyal olanaklarıyla Avustralya dil okulları arasından ön plana çıkmayı başaran okula, her yıl İngilizce öğrenmek için dünyanın farklı ülkelerinden binlerce öğrenci gelmektedir. Farklı toplumlardan ve kültürel değerlerden gelen katılımcılar, bu hoşgörülü ve samimi kampüs ortamında ortak bir noktada buluşmakta ve UIT’nin yarattığı birlik olgusunu paylaşmaktadır.

SOKAK GÖRÜNTÜSÜ

HARİTA