OHC SYDNEY DİL OKULU

1974 yılında İngilizce dil eğitimi alanında hizmet vermeye başlayan OHC Dil okulları, 3 kıta 5 ülke ve 16 cazibe merkezi şehirde dil eğitimi vermeye devam etmektedir. Okulun İngiltere’de 4, Amerika’da 3, Kanada’da 3, Avustralya’da 5 ve İrlanda’da 1 okulu bulunmaktadır. Okul tüm şubelerinde alanında uzman eğiticiler ile çalışmakta olup, yine tüm şubelerinde aynı eğitim sistemini uygulamakta, böylelikle öğrencilerin belirli dönemlerde istekleri olması halinde diğer OHC şubelerinde de eğitim alabilmelerini sağlamaktadır. Oxford House College, önemli ulusal akreditasyon kurumları ve endüstri dernekleri tarafından da akredite edilmiştir.

Okulun Avustralya’da Sydney, Melbourne Sydney, Melbourne, Brisbane, Gold Coast ve Cairns’te şubeleri bulunmaktadır. Sydney şubesi şehrin tam merkezinde York Caddesinde bulunmaktadır. Birçok önemli noktaya sadece yürüme mesafesindedir. Okulda öğrenciler için ücretsiz WiFi internet erişimli çağdaş bilgisayar laboratuarı, kendi kendine çalışma ve toplantılar için sessiz alanlar bulunmaktadır. Toplamda 150 öğrencinin ağırlanabildiği OHC Sydney Dil okulunda sınıfların ortalama kapasitesi 13 öğrencidir. Okulun tüm Avustralya şubeleri English Australia, ACPET ve TEQSA tarafından akredite edilmiştir.

OHC SYDNEY DİL OKULU FİYATLARI

OHC dil okulları ELT öğrencilerine özel yıl boyunca %35’e varan indirimler sunmaktadır. Aşağıdaki tabloda okulun katalog fiyatları yer almakta olup indirimli fiyat teklifi için şubelerimizden teklif alabilir ya da aşağıdaki linkten kendi teklifinizi oluşturabilirsiniz.

SUNULAN PROGRAMLAR

OHC dil okullarının Sydney şubesinde dil eğitimi almak isteyen öğrenciler, okulun sunmuş olduğu birbirinden farklı programları seçerek kayıtlarını yaptırabilirler. Aşağıda ingilizce dil eğitimi alabileceğiniz programları inceleyebilirsiniz. 

Genel İngilizce

Birbirinden farklı uluslardan gelen öğrencilerin katılımıyla hafta 15 saat olarak alınan bu kurs türünde öğrenciler dil becerilerini geliştirecek ve kültürler arası iletişimi etkileyen faktörleri dikkate alacaklardır. Bu kursta öğrenciler ders saatlerinden kalan zamanlarda çalışabilir, aktivitelere katılabilir, şehri doyasıya keşfedebilirler.

Yarı Yoğun İngilizce

Genel İngilizce kurs türüne ek olarak öğrenciler hafta 20 saat dil eğitimi almaktadırlar.

Yoğun İngilizce

Yoğun İngilizce kurs türünde ise öğrenciler haftada 30 saat dil eğitimi alarak hedefledikleri dil seviyesine daha hızlı bir şekilde ulaşabilmektedirler.

Sınav Hazırlık Kursları

Cambridge ve IELTS sınavlarına hazırlık yapan öğrencilerin tercih ettiği kurs türünde haftada 15 saat eğitim verilmektedir. Sınav hazırlık kursunda öğrencilerin İngilizce seviyelerinin belli bir düzeyin üstünde olması gerekmektedir.

Akademik Amaçlar İçin İngilizce

Üniversite ya da Yüksek Lisans eğitimi almak isteyen öğrencilere yönelik olan bu kurs türünde öğrenciler üniversite öncesi dil eğitimi almaktadır. Bu sayede okulun anlaşmalı olduğu üniversitelere herhangi bir sınav şartı olmadan giriş yapabilirsiniz.

Birebir Eğitim

Kişisel hedeflerinize bağlı olarak alacağınız eğitimde sizin seçimlerinize göre ders saatleri ve ders programları oluşturulmaktadır. Esnek ders saatlerini tamamen kendinize göre programlayabilirsiniz.

VİDEO

SOSYAL AKTİVİTELER

OHC dil okullarında alacağınız eğitim sırasında düzenlenen programlarla Sydney’in 100’e yakın plajını, dünyaca ünlü Opera House binasını, limanlarını, yağmur ormanlarını ve çevre bölgelerini görme şansı elde edeceksiniz.

Okulun düzenlediği bazı aktivitler; Bondi Beach, Manly Beach Ferry, Surf School, Harbour Bridge Climb, Blue Mountains Trip, China Town Yum Cha, Job-ready club gezileri şeklindedir.

KONAKLAMA

Okul öğrencilerine 2 farklı tipte konaklama seçeneği sunmaktadır. Bunlar Aile Yanı Konaklama ve Öğrenci yurdu konaklamasıdır.

Aile Yanı Konaklama

Okulun aile yanında konaklayan öğrencileri için aileler öğrenci hizmetleri ekibi tarafından uluslararası öğrencileri ağırlama konusunda deneyimleri nedeniyle özenle seçilmektedir. Tüm aile yanında konaklamaları, okula kolay ulaşım mesafesindedir.

Öğrenci Yurdu Konaklaması

Okula yakın mesafede bulunan öğrenci yurdu OHC dil okulları tarafından tam donanımlı öğrenci gereksinimleri düşünülerek hazırlanmıştır. Öğrenci yurtlarında diğer öğrenciler ile birlikte kalarak sosyalleşme ve dil gelişiminizi hızlandırma şansı bulabilirsiniz.

SYDNEY ŞEHRİ

Ülkenin başkenti olmamasına rağmen en eski ve en büyük şehirlerinden birisi olan Sydney, Dünyaca ünlü kültür ve sanat merkezidir. 5 milyonluk nüfusu olan Sydney 100’e yakın plajı, limanları, birbirinden güzel parkları, müzeleri, şehrin uzak kenarındaki yağmur ormanlarıyla kaplı dağları ve nerdeyse hiç soğumayan havası ile şehri görmeye gelen herkesi büyülüyor.

1700’lü yıllarda Aborjinlerin yaşadığı Sydney daha sonra İngilizlerin göçüyle birlikte şu an ki konumunda kurulmaya başlamış, şehir yakınlarında altın bulunmasıyla beraber tüm dünyadan göç alarak gelişmiştir. Şehir günümüzde de kozmopolit yapısını korumakta olup tahminen ülke nüfusunun %40’ı Avustralya doğumlu değildir. Şehrin kozmopolit yapısı dil eğitimi almaya giden öğrencilerin adaptasyonu konusunda oldukça avantaj sağlamakta.

Yaşamınızı dolu dolu geçireceğiniz Sydney, modern, yerine göre sakin, yerine göre hareketli yapısı, gece hayatı, iş olanakları ve turizmiyle sizi kendine bağlayacak.Görmeniz için onlarca sebebin bulunduğu Sydney, şehrin sembolü konumundaki Sydney Opera House, sadece birkaç km uzağında bulunan 2000 yaz olimpiyatlarında voleybol karşılaşmalarına ev sahipliği yapan ve sörf tutkunlarının gözdesi Bondi Plajı, adeta bir panayır alanını andıran ve bünyesinde Madame Tussaud müzesi, Sydney Akvaryumu, Wild Life Zoo gibi bir çok görülmesi gereken alan bulunduran Darling Harbour bunların başlıcaları. Görmeniz gereken diğer yerleri listeleyecek olursak, dünyanın en geniş çelik köprüsü olan Sydney Harbour Bridge, Avustralya’nın doğduğu nokta diyebileceğimiz The Rocks bölgesi, Taronga Hayvanat Bahçesi, Royal Botanic Gardens, Blue Mountains listemizde yer alırlar.

Tüm bunlar için bir neden arıyorsanız uygun maliyetleri ile Sydney’de dil eğitimi almak tam size göre olacaktır.

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ ORANI

Avustralya’nın Sydney şehrinde dil eğitimi alırken, sizler gibi kıtaları aşarak dil eğitimi almaya gelmiş dünyanın dört bir yanından öğrencilerle tanışma fırsatına sahip olacaksınız. Bu sayede hem ingilizce dil eğitiminizi anadili ingilizce olan bir ülkede alacak hem de kozmopolit bir şehir olan Sydney’de farklı kültürlerden insanlarla tanışarak ingilizce pratiği yapma fırsatı bulacaksınız. 

SOKAK GÖRÜNTÜSÜ

HARİTA