GENEL BİLGİLER

Shekspeare’in ana vatanı olan İngiltere’nin her bir tarafında farklı bir tarih, kültür ve güzellik bulunmaktadır. İngilizcenin en iyi öğrenileceği yer olarak gösterilen İngiltere’de dil eğitimi almak isteyen öğrenciler, dil eğitimlerinin yanında unutulmaz bir deneyim de yaşamaktadır. Her şehrinde ayrı bir atmosfere sahip olan İngiltere, dünyanın en çok ziyaretçi alan ülkelerinin başında gelmektedir.

Ünlü müzeleri, tiyatroları, restoranları, sosyal yaşantısı ile bir dünya markası olan Londra’da dil eğitimi almak isteyen öğrencilerin en çok tercih ettikleri okullardan birisi olan Oxford International Londra, modern yapısı ile Kraliyet bölgesi Greenwich’de yer almaktadır.  Greenwich bölgesi, Thames nehri ve kraliyet parkları ile Londra’nın en güzel ve huzurlu yerlerinden bir tanesidir. Londra şehir merkezine sadece 10 dakika uzaklıkta olan Oxford International Londra, kalabalıktan uzak ve güvenli bir bölgede dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için idealdir.

Oxford International Greenwich dil okulunda başlangıç seviyesinden ileri düzeye kadar kurslar verilmektedir. 16 yaş ve üzeri öğrencilerin katılabildiği kurslar, en fazla 15 kişilik sınıflarda eğitim almaktadır. Oxford International Greenwich’de eğitim alan öğrencilerin memnuniyet oranı %99 olarak belirtilmiştir. Okul içerisinde sosyal alanlar, bilgisayar ve çalışma odaları, ücretsiz internet erişimi ve profesyonel uzmanları ile üniversite yerleştirme danışmanlık hizmeti verilmektedir.

FİYAT TABLOSU

Oxford International dil okulu yıl boyunca Türk öğrencilere özel promosyonlu fiyatlar sunmaktadır.

SUNULAN PROGRAMLAR

Oxford International Greenwich dil okulunda, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik programlar uzman akademik kadrosu tarafından sunulmaktadır.  Sınıfta uygulanan eğitimlerin dışında online öğrenme platformlarında da öğrencilere dersleri pekiştirme imkânı sağlamaktadır.

Genel İngilizce

Sabah ve öğleden sonra kursları olarak sunulan genel İngilizce programları, haftada 20 ders ya da 30 ders olarak seçilebilmektedir. Öğrencilerin temel dil yeterlilikleri olan okuma, anlama, dinleme ve konuşmada gelişim göstermeleri hedeflenen interaktif dersler uygulanmaktadır. Dersler dışında online öğrenme platformu sayesinde öğrencilerin dersleri pekiştirmeleri sağlanmaktadır. 16 yaş ve üzeri öğrencilerin katılabileceği genel İngilizce kursları her pazartesi başlamaktadır.

Akademik İngilizce

Akademik İngilizce kursları, genel olarak İngiltere, Amerika, Kanada gibi eğitim dili İngilizce olan ve giriş koşulu olarak belirli sınavlar sonuç belgeleri talep eden üniversitelerde eğitim almak isteyen öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Haftada 20 ders ya da 30 ders yoğun programlar olarak planlanan Akademik İngilizce programları, öğrencileri IELTS, Cambridge Exam Advanced English(CAE) sınavlarına hazırlamaktadır. Her bir sınav için özel tasarlanmış derslerde öğrencilere test tekniği gelişimi sağlatarak istenilen sonucu almaları üzerine eğitim verilmektedir. Bu kurslara katılabilmek için öğrencilerin B1 seviyesinde İngilizcelerinin olması gerekmektedir.

Profesyonel İngilizce

Kariyer odaklı olan Profesyonel İngilizce kursları, daha çok çalışma hayatında başarılı olabilmek için ihtiyaç duyulan çeşitli dil becerilerini geliştirmeye yönelik tasarlanmıştır. En az B1 seviyesinde İngilizcesi olan öğrencilerin kabul edildiği bu kursta haftalık 20 ders genel İngilizceye ek olarak 10 ders de iş İngilizcesi verilir. Ayrıca bu kursa katılan öğrenciler ayda bir kez farklı sektörlerden şirketleri ziyaret etme şansını yakalamaktadır.

Öğretmen Eğitimi

Oxford International Greenwich, günümüz ve geleceğin öğretmenlerinin gelişim kazanması için pratik kurslar düzenlemektedir. İngilizce öğretme yeterliliklerinin gelişmesi adına profesyonel bir program uygulanmaktadır. C1 seviyesinde İngilizce olan öğretmenler ya da adayların katılabileceği öğretmen eğitimi programlarda, 4 haftalık TESOL Sertifika Programları bulunmaktadır.

VİDEO

SOSYAL AKTİVİTELER

Londra’da dil eğitimi alan öğrenciler, okul dışı zamanlarında da bir çok aktivite ve etkinlik ile iç içedir. Mevsimsel ve dönemsel olarak değişebilen bu aktiviteler aylık olarak Oxford International Greenwich dil okulunun web sitesinden ulaşılabilir ya da okulun girişinde bulunan danışmadan bilgi alınabilmektedir.

Okulun düzenlediği örnek aktiviteler şu şekildedir: Müze ziyaretleri, akvaryum turu, tiyatro ve müzikaller, Harry Potter Turu, hafta sonu günübirlik turlar, film geceleri, kültür geceleri, pub buluşmaları, Tower of London, Tower Bridge gibi tarihi simgelere geziler Oxford International Greenwich aktivite ekibi tarafından düzenlemektedir.

KONAKLAMA

İngiltere’de dil eğitimi almak isteyerek Londra’da giden öğrenciler tarafından tercih edilen aile konaklama seçenekleri çok popülerdir. İngiliz kültürünü yerel bir ailenin yanında deneyimleme fırsatı yakalayan öğrenciler, aile yanı konaklamalarda tek kişilik ya da tek kişilik odalarda konaklamaktadır. Tüm aile yanı konaklamalar okullar ve resmi makamlar tarafından denetlenerek güvenirlilik kazanmıştır.

Oxford International Greenwich dil okulunun, aile yanı konaklama seçeneğine ek olarak daha çok 18 yaş ve üzeri öğrencilerin tercih ettiğini yurtlar bulunmaktadır.

Chapter Lewisham

Yüksek standartlarda bir hizmet sunan Chapter Lewisham, modern yapısı ile de öğrenci memnuniyetinin yüksek olduğu yurtlar arasındadır. Oxford International Greenwich’e 25 dakika yürüme mesafesindedir. Tek kişilik odalarda konaklayan öğrenciler, tam donanımlı mutfakları diğer arkadaşları ile paylaşmaktadırlar.

McMillan

Okula 10 dakika yürüme mesafesinde olan McMillan öğrenci rezidansı, tek kişilik en-suite odalara sahiptir. Odalarda çalışma masası, sandalye ve banyo-tuvalet bulunmaktadır. Yurt içerisinde ücretsiz kablosuz internet erişimi öğrencilerin kullanımına açılmıştır. Sosyal alanların da bulunduğu yurt binasında öğrencilerin spor yapabilecekleri bir fitness salonu vardır.

LONDRA ŞEHRİ

İngiltere’nin en kalabalık şehri olan Londra, aynı zamanda İngiltere’nin ve Büyük Britanya’nın başkentidir. Sahip olduğu tarihi ve kültürü ile günümüzde dünyanın fenomen şehirleri arasında yer almaktadır. Her yıl yüzlerce kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Londra, sanatseverlerin en fazla ziyaret ettiği merkezlerden biridir. Yapılan araştırmalara göre dünyada en fazla filmin çekildiği şehirler arasında gösterilen Londra, aynı zamanda da moda başkenti olarak tanımlanmaktadır. İki katlı kırmızı otobüsleri, telefon kulübeleri, şehri ikiye ayıran Thames nehri, yağmurlu ve sisli havaları, yüzlerce park ve bahçesi gibi bir çok simge ile anılan Londra şehri her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği bir merkezdir.

Londra Şehrinde görülmesi tavsiye edilen önemli yerler:

London Eye: 135 metre yüksekliğinde Avrupa en yüksek dönme dolabı olarak bilinir. Londra manzarasını kuş bakışı görüntülemek için en doğru yerlerden bir tanesidir.

Hyde Park: Yeşile doymak ve keyifli zaman geçirmek isteyenlerin sıklıkla uğradığı Londra’nın en büyük parklarından bir tanesidir.

British Museum: İngiltere ve Londra tarihini öğrenmek isteyen turistler tarafından Londra’nın en fazla ziyaret edilen müzesidir.

Buckingham Sarayı: Kraliyet ailesi üyelerinin bir kısmının halen kaldığı Buckingham Sarayı, ülkenin en önemli politik merkezlerinden bir tanesidir. Saraya girişler ücretsizdir. Günün belirli saatlerinde düzenlenen nöbet değişim törenlerine ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gösterilmektedir.

Oxford Street: Moda ve alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan Oxford Street, gün boyu hareketli ve kalabalıktır. Cadde boyunca mağazalar, restoranlar ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır.

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ ORANI

Oxford International Greenwich dil okulu, farklı ülkelerden gelen öğrencilerin bir arada eğitim almalarını sağlayarak kültürler arası diyaloğun güçlenmesini sağlamaktadır. Çok kültürlü sınıflarda öğrencilerin öğrenme süreçleri de pozitif yönde etkilenmektedir.

SOKAK GÖRÜNTÜSÜ

HARİTA